Doutzen: ‘Ik besef heel goed dat hier ooit een einde aan komt’

47 bloedmooie Angels, drieduizend gasten, de sterkste modellen line-up ever en een recordaantal Hollandse meiden. Grazia...

Lees ook

47 bloedmooie Angels, drieduizend gasten, de sterkste modellen line-up ever en een recordaantal Hollandse meiden. Grazia’s Evelien was backstage bij de Victoria’s Secret show, waar ze onder andere sprak met Doutzen en Ed Westwick

Nederlandse vrouwen het mooist

Onder de hoede van Ed Razek, de marketing director van Victoria’s Secret, zit een recordaantal Nederlandse Meisjes. Daarover vertelt hij: “Om te beginnen heeft Nederland de mooiste vrouwen op deze planeet. Elke keer als ik daar ben, denk ik weer: Hoe kunnen hier zo veel mooie vrouwen wonen? Daarnaast werken ze hard, hebben ze discipline en zorgen ze goed voor zichtzelf. Plus: ze zijn geen diva’s.”

Doutzen

Evelien spotte een van deze meiden achter de schermen, namelijk topmodel Doutzen Kroes. “Ik heb de eerste zes weken na de bevalling niet getraind. Daarna ben ik rustig aan begonnen met Ballet Beautiful. De kilo’s vlogen er eigenlijk heel snel weer af. Ik voel me krachtig en empowered dat ik het toch maar weer heb geflikt. Het is een zegen om dit als moeder te mogen meemaken”, aldus de Nederlandse beauty.

Oud

Toch is Doutzen zich ervan bewust dat er ooit een einde aan komt: “Op een gegeven moment voel je je gewoon oud tussen al die jonge meiden. Ik zie de meiden niet als concurrentie, maar op een dag zal het moment dat ik niet meer meeloop in de Victoria’s Secret show toch aanbreken. Gelukkig is de oude garde er nog. Adriana en Allessandra lopen gewoon weer mee.”

Ed Westwick

In een gesprek met niemand minder dan Ed Westwick, Chuck Bass in de serie Gossip Girl, kregen we toch nog een handige tip mee naar huis. Hij laat weten dat sexy zijn niet alles heeft te maken met een moordlichaam. “Het meest sexy aan een vrouw vind ik haar zelfverzekerdheid”, aldus de 27-jarige acteur.

Lees het volledige verslag van Evelien nu in de nieuwe Grazia!

Lees ook: Victoria’s Secret modellen zonder make-up

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook