De winter van Kitchen & Bar Vondelpark3

Het kwik duikt onder het nulpunt, de kerstversiering hangt in de Amsterdamse straten… Het is tijd voor de meest gezellig...

Lees ook

Het kwik duikt onder het nulpunt, de kerstversiering hangt in de Amsterdamse straten… Het is tijd voor de meest gezellige periode van het jaar in onze hoofdstad. Bij Kitchen & Bar Vondelpark, een absolute hotspot midden in het bekendste park van Nederland, weten ze er wel raad mee.

Grazia Fashion Awards

Na eerder al aandacht besteed te hebben aan hun #Nieuwhollands concept (een menukaart vol Hollandse gerechten met bereidingswijzen van toen, maar dan met bewuste ingrediënten van nu), brengen we dit keer graag hun events bij je onder de aandacht. Niet voor niets organiseerde Grazia dit jaar haar Grazia Fashion Awards op deze toplocatie!

Vrijdag

Vanaf vrijdag 12 december kun je hier iedere winterse vrijdag terecht om je weekend in te luiden met ‘Vondelpark3 op Vrijdag’. Tegenwoordig zijn er in Amsterdam nog maar weinig echte vrijdagmiddagborrels te bespeuren. Bij Vondelpark3 starten ze om 17:30 uur en gaan ze door tot in de late uurtjes met een wisselend entertainment programma. Zo kun je er direct uit werk terecht voor een borrel, maar kun je ook tijdens of na het eten aansluiten (voordat je het Leidse Plein op gaat bijvoorbeeld). Op hun facebookpagina kondigen ze van tevoren aan met welke artiesten de avond gevuld zullen worden: www.facebook.com/kitchenbarvondelpark3.

Kerstmis in het park

Nog geen kerstplannen met familie en/of vriendinnen? Bij Vondelpark3 kun je terecht op Kerstavond en Tweede Kerstdag! Er wordt een viergangen kerstdiner geserveerd voor 49,50 euro per persoon, uiteraard kun je ook gewoon á la carte dineren. Wij zijn van mening dat je nergens beter Kerst kunt vieren dan in een Rijksmonumentaal herenhuis in het Vondelpark, waar een enorme kerstboom voor de deur staat en het restaurant stijlvol in thema is aangekleed.

Laatste nieuws

Zie ook