Grazia’s weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shop adressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Deze week: Het weekend van 6 & 7 december.

Bezoeken

Sissy-Boy Kerst Brocante Markt

Zaterdag 13 december beginnen voor Sissy-Boy de warme en gezellige feestdagen. Voor alweer de derde keer wordt de Kerst Brocante Markt van Sissy-Boy georganiseerd op het Amstelveld bij Café Nel en bij De Duif. Unieke vintage finds, fijne fashion, originele cadeautjes en allerlei lekkers; er is van alles te vinden! Ook voor de kids is genoeg te doen.

 

Zien

Two Night Stand

Na een ongemakkelijke seksdate raken Megan en Alec ingesneeuwd. Tja… Dan heb je niet veel keus. Ze worden gedwongen elkaar beter te leren kennen. En dat blijkt veel leuker dan ze beide gedacht hadden.

Eten & drinken

Le COQ

Een zwevend restaurant op de draaibrug tussen CS en Westerdok; bij Le COQ moet je zijn! Met all-black interieur en een scherpe styling ga je gegarandeerd een leuke avond tegemoet. Lekkere gerechtjes van het seizoen en daarnaast genoeg oesters en snacks in een uiteenlopend prijssegment staan op het menu. En niet te vergeten: heel veel verschillende soorten cocktails. Ga snel langs, want na precies 12 maanden is Le COQ ook weer weg.

Laatste nieuws

Zie ook