My Jewellery blog: Happy new website!

Na twee jaar trouwe dienst was het tijd voor iets nieuws.. verfrissends.. iets van deze tijd! 2014! En bij een nieuw kan...

Na twee jaar trouwe dienst was het tijd voor iets nieuws.. verfrissends.. iets van deze tijd! 2014! En bij een nieuw kantoor hoort natuurlijk ook een nieuwe…. WEBSITE!

Champagne

Yes! De champagne plopten we afgelopen dinsdag toch weer even open. Heerlijk om dit project af te ronden na er bijna een jaar aan te hebben gewerkt. De laatste loodjes wegen het zwaarst: afgelopen weekend moest er volop worden getest en sloot ik mij dus het hele weekend op in mijn kantoor. Niks lekker uitslapen, gezellige etentjes, uitjes of kerstshoppen, er was werk aan de winkel!

De smaak te pakken

Doen we even, dacht ik begin januari 2014. Ik gaf onze grafisch vormgever Marjolein januari 2014 de opdracht een mooie, nieuwe stijl te ontwerpen voor My Jewellery 2.0. De eerste setting was gemaakt en we hadden de smaak te pakken; álles namen we onder de loep en door de snelle groei bleek dat we wat meer dan alleen naar onze stijl moesten kijken. We hebben met het hele team flink gebrainstormd over de structuur en het gehele proces van de webshop; van het automatiseren van verzendingen tot een goede formule voor alle agentes, níks mocht worden overgeslagen.

Verliefd

Een jaartje verder en ein-de-lijk klaar, mét resultaat! Ik ben verliefd op de nieuwe site en alles is net weer even wat overzichtelijker. Het plan is mijn geïntegreerde blog weer trouw bij te gaan houden en uiteraard blijft het de moeite iedere dag even een blik te werpen in het wisselende assortiment.

Ik ga met een goed gevoel de decembermaand in, wat vinden jullie van het nieuwe design?

Liefs,

Sharon

Sleepy head afgelopen weekend; testen, testen, testen! #workhard


HAPPY NEW SITE! Zo blij met dit resultaat! ?

Dinsdagavond bij de Grazia Fashion Awards #playharder

Wil jij kans maken op een outfit van de splinternieuwe party collectie van My Jewellery t.w.v. €99,85 & een jaarabonnement op Grazia? Klik HIER om mee te doen.

Laatste nieuws