Vallen mannen op blond of brunette?

Blondes have more fun, brunettes do it better of rock it like redheads. De eeuwenoude vraag: welke haarkleur verkiezen m...

Lees ook

Blondes have more fun, brunettes do it better of rock it like redheads. De eeuwenoude vraag: welke haarkleur verkiezen mannen echt? Daily Mail wilde het antwoord weten en stelde de vraag aan 2000 mannen…

Slim

Zes op de tien mannen gaven aan zich meer aangetrokken te voelen tot brunettes. Ze zouden er niet alleen volwassener uitzien, maar ze zijn ook verstandiger, zo laat Ask Men weten. De blondines worden veelal bestempeld als oppervlakkig en kinderachtig, voor diepgaande gesprekken verkiest zestig procent van de mannen dan ook een brunette.

Handig

Of dat niet genoeg is, zouden donkerharige dames ook erg handig zijn en technische karweitjes vlugger kunnen oplossen. De blondjes worden weer geassocieerd met weinig zelfstandigheid en zijn veelal aanhankelijk. Ook zouden zij een gat in hun hand hebben en dus veel slechter met hun geld om kunnen gaan.

Bedprestaties

Als laatste hebben de mannen, natuurlijk, ook een idee over de bedprestaties. Ze winden er geen doekjes om en zijn ervan overtuigd dat brunettes beter zijn in bed.

Jong

Wil je er juist jonger uitzien en ben je gezegend met blonde lokken? No worries, niets meer aan doen, maar voor de prins op het witte paard zal je toch echt een afspraakje bij de kapper moeten inplannen.

Bron: DailyMail, HLN. Beeld: Sanoma Beeldbank

Laatste nieuws

Zie ook