Drew Barrymore: “Ik leek op een buideldier”

Drew Barrymore is tijdens haar tweede zwangerschap flink wat kilo's aangekomen. "Ik ben pas net weer begonnen met sporte...

Lees ook

Drew Barrymore is tijdens haar tweede zwangerschap flink wat kilo’s aangekomen. “Ik ben pas net weer begonnen met sporten”, aldus Drew die duidelijk maakt dat dit hard nodig is. “Na twee kinderen heb ik alles gegeten wat los en vastzit, ik zag er op een gegeven moment echt uit als een buideldier.”

Buik

“Het was echt heel erg”, vervolgt de blonde actrice die in april van haar tweede kindje beviel. “Ik had gewoon een buik. Niet een vetrandje boven mijn broek, maar echt een buik die er flink overheen hing.” Tijdens haar zwangerschap maakte Drew zich niet druk om wat ze allemaal in haar mond stopte. “Op zo’n moment denk je alleen maar: ‘laat maar zitten. Het is toch al een ramp, ik kan net zo goed alles opeten’.”

Geen haast

Nu let Barrymore dus weer op wat ze eet, maar ze lijkt niet echt haast te hebben. “Weet je, een zwangerschap duurt negen maanden, dus het zou ook negen maanden moeten duren om weer terug in vorm te komen.” Drew vindt dat vrouwen die net zijn bevallen zichzelf een beetje de tijd moeten geven. “Het gaat allemaal niet vanzelf, ik begrijp niet waarom we zulke hoge verwachtingen hebben van onszelf.”

Lees ook: Drew Barrymore deelt foto pasgeboren dochter

Bron: BuzzE, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook