Aretha Franklin zingt happy birthday voor Taylor Swift

Happy birthday Taylor Swift! De Shake it off-zangeres mag vandaag 25 kaarsjes uitblazen. Een paar uur voor haar verjaard...

Lees ook

Happy birthday Taylor Swift! De Shake it off-zangeres mag vandaag 25 kaarsjes uitblazen. Een paar uur voor haar verjaardag was de blondine aanwezig bij de Billboard Women in Music Awards in New York. Daar werd ze geïnterviewd met andere vrouwelijke artiesten als Jessie J, Hayley Williams, Ariana Grande, Idina Menzel en de iconische Aretha Franklin die Taylor verraste met haar vertolking van happy birthday.

Prestaties

De 25-jarige Taylor heeft een jaar vol grote prestaties achter de rug. Zo staat ze in het Guinness Book of World Records als enige vrouwelijke artieste die drie albums op rij uitbracht die in de eerste week meer dan een miljoen keer over de toonbank gingen. Ook staat Taylor in de top acht van meest invloedrijke personen van 2014 van Time Magazine. De zangeres is opgenomen in de lijst vanwege haar succesvolle album 1989 en de beslissing om haar muziek van Spotify te verwijderen. Alsof deze prestaties niet genoeg zijn, staat de nachtegaal ook in de top drie best betaalde celebs onder de dertig jaar van Forbes. Ze haalde in 2014 ruim 64 miljoen dollar binnen.

Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook