Jongen maakt roadtrip met behulp van Tinder

Daniel Beaumont kon het slecht verkroppen dat niemand hem, aan het begin van zijn reis, als lifter langs de weg oppikte....

Lees ook

Daniel Beaumont kon het slecht verkroppen dat niemand hem, aan het begin van zijn reis, als lifter langs de weg oppikte. “Er moest een makkelijkere, slimmere manier zijn om mijn roadtrip door Amerika te voltooien”, dacht de 24-jarige vastberaden. Beaumont haalde inspiratie uit Tinder en vond zo een creatieve oplossing. “Tinder heeft de reputatie een datingapp te zijn en ik wilde het op een alternatieve manier gebruiken”.

Liften

Daniel gooide zijn charmes in de strijd en kwam dankzij de datingapp in contact met in totaal 32 vrouwen. Hij kreeg ze zover om hem een lift te geven tijdens zijn drie maanden durende roadtrip, meldt de Britse versie van Metro. De hopeloze romanticus legde ruim 19.000 kilometer af terwijl hij telkens een nieuwe date en dus ook vervoersmiddel probeerde te regelen.

Match

In totaal heeft Daniel in 89 voertuigen gezeten en matchte in totaal met 3766 mensen. Waaronder een tal van mannen, laat hij weten via Facebook. Daarnaast mocht hij regelmatig ergens blijven overnachten en belandde hij uiteindelijk zelfs op een nudistencamping.

 

Bron: Metro, Daily Mail – Beeld: Facebook, Metro

Laatste nieuws

Zie ook