Harry Styles ontkent affaire met Obama

Harry Styles heeft niets te maken met de geruchten dat Amerikaanse president Obama homoseksuele contacten onderhoudt, ma...

Lees ook

Harry Styles heeft niets te maken met de geruchten dat Amerikaanse president Obama homoseksuele contacten onderhoudt, maar daar leek het wel even op.

Cover

Een cover van National Examiner was zo gefotoshopt dat het leek alsof de One Direction-zanger de man was met wie de president seks zou hebben gehad. Daardoor moest een onwetende Styles tot zijn verrassing een affaire met Obama ontkennen.

Styles had geen idee waarover het ging toen hij tijdens een interview door de verslaggeefster werd gevraagd naar het verhaal. “Dat is interessant”, stamelde de Britse zanger. En op de vraag of hij het wilde bevestigen, antwoordde hij: “Niet echt”.

Homoseksueel

National Examiner schreef dat Barack Obama zijn homoseksuele leefstijl verborgen zou hebben gehouden om president te worden en dat zijn huwelijk met Michelle nep zou zijn, meldden diverse media. Ook stond er naar verluidt op de voorpagina een foto van een man met daarbij de tekst: ‘Hij heeft seks gehad met deze man’. Op internet was een foto van Styles over het origineel geplakt, waardoor het leek alsof het tieneridool de vermeende geheime scharrel van Obama was.

BuzzE/Twitter

Laatste nieuws

Zie ook