Mannen poseren onder de douche

Aan de kant Bucket Challenge, hallo hashtag #weareallclean. Mannen stappen massaal onder douche, dankzij Jack Mackenroth...

Lees ook

Aan de kant Bucket Challenge, hallo hashtag #weareallclean. Mannen stappen massaal onder douche, dankzij Jack Mackenroth. Hij bedacht de online campagne om op deze manier geld in te zamelen om aids te bestrijden en in de hoop zo het stigma rond de ziekte te doen verdwijnen.

Sexy selfie

Mannen worden aangemoedigd om een sexy selfie van zichzelf te maken onder de douche, online te plaatsen, te doneren aan een aidsorganisatie en drie mannen te nomineren om hetzelfde te doen.

”Ik heb me laten inspireren door het woord ’clean’, dat zeker in de gay community wordt gebruikt om jezelf als vrij van soa’s te omschrijven. Dit impliceert dat mensen met hiv op de een of andere manier ’vuil’ zijn. Een douche foto is een leuke manier om de bewustwording rond de ziekte via social media te vergroten,” aldus initiatiefnemer jack Mackenroth. De campagne van Jack is inmiddels viral gegaan. Er moet zo’n 1.000.000 dollar worden ingezameld.

Bron: Twitter, Facebook, hln.be

Laatste nieuws

Zie ook