Ophef over extreem gephotoshopte Britney

Britney Spears staat op de cover van het laatste issue van de Amerikaanse Womanshealth en showt haar strakke lichaam. To...

Lees ook

Britney Spears staat op de cover van het laatste issue van de Amerikaanse Womanshealth en showt haar strakke lichaam. Toch trok iets anders meer aandacht: haar gezicht.

Photoshop

De foto van de 33-jarige popzangeres was over heel het internet te vinden en de meningen waren erg verdeeld. Een deel van haar fans vinden haar er fantastisch uitzien, terwijl ander de foto té bewerkt vinden en Britney zelf er amper in herkennen.

Lichaam

Volgens E! News besprak Britney voor het nummer hoe ze haar lichaam terug kreeg na de bevalling, het belang van bewegen in haar leven naar mate ze ouder wordt en haar lichaam dat veranderd.

Bevalling

“Toen ik bevallen was van Jayden was het heel makkelijk voor mij om weer in vorm te komen. Maar vijf jaar later merkte ik op dat mijn lichaam veranderde. Mijn heupen zijn een beetje breder omdat ik kinderen heb gehad. Het was dus van cruciaal belang om regelmatig te trainen”, aldus Britney.

Wat vind jij van haar coverfoto?

Beeld: Twitter (Britney)

Laatste nieuws

Zie ook