Tinder Dagboek: Voetstyling

Ronja James (32) is een freelance vormgever uit Amsterdam. Na een periode van rust aan het mannenfront – even uitblazen...

Ronja James (32) is een freelance vormgever uit Amsterdam. Na een periode van rust aan het mannenfront – even uitblazen van de relatiebreuk en wennen aan het alleenstaand moederschap – is ze weer aan het daten geslagen. Met een fulltime baan en twee kinderen is er niet veel tijd om de kroeg in te gaan, maar gelukkig is daar tegenwoordig Tinder, de app waarmee je potentiële kandidaten in de buurt kunt spotten. Voor Grazia houdt Ronja een dagboek bij met al haar online datingavonturen.

Voetstyling

Hoe kleed je je voor een date met een man die graag blootsvoets loopt? Het is geen seizoen voor subtiele teenslippertjes, maar op de een of andere manier ben ik nogal bezig met voetstyling vandaag. Een goed excuus voor een pedicure met voetmassage en nagellak. Ik vind niks zo heerlijk als onderuit liggen in zo’n massagestoel met mijn ene voet in een warm badje terwijl mijn andere voet gemasseerd wordt. Grazia erbij, en relaxen maar. Na de behandeling kies ik een gellnagellak, die blijft – zeker in de winter – weken tot maanden zitten.

Laarzen

Zo. Ik heb voeten waar ik een beauty contest mee zou kunnen winnen. En als ik toch bezig ben met spijbelen, koop ik meteen die zwarte, exorbitant dure zwarte laarzen waar ik al zo lang op loop te azen. Ik heb inmiddels zo vaak naar het prijskaartje gekeken de de gevoelstemperatuur van de uitgave almaar aangenamer wordt. Op het moment dat ik de pinpas door de sleuf haal denk ik: ach, die laarzen kosten niet meer dan 15 keer uit eten. Koopje!

Zenuwen

Ik ben de hele dag op pad, als bliksemafleider voor de zenuwen. Want: hallo, ik ga uit met een man van wie ik alleen de voor- en achternaam weet en drie foto’s heb gezien. Met wie ik over blote voeten, roeien en marathons heb gechat. Kortom, ik ga uit met een wildvreemde. Ik voel de zenuwen al aanrollen. Volgens mij heb ik echt nog een zwart jurkje nodig. En een nieuwe panty. En als ik toch bezig ben nog wat kerstverlichting van de Hema (leuke LED-bolletjes) en schuursponsjes van de Blokker. Ik ga snel, anders halen de zenuwen me in!

Beeld: guestofaguest

Laatste nieuws