Doutzen: “De glamour zit alleen maar in mijn werk”

Aan Shownieuws vertelde Doutzen de ins and outs van haar leven. Zo is haar leven echt niet één en al glamour, verlangt z...

Lees ook

Aan Shownieuws vertelde Doutzen de ins and outs van haar leven. Zo is haar leven echt niet één en al glamour, verlangt ze er soms naar om een normaal leven in Friesland te leiden en mag hubby Sunnery best eens wat vaker de vuilnis uit zichzelf buiten zetten.

Lekker normaal

“De glamour zit eigenlijk alleen maar in mijn werk”, vertelt ze. Want ja, ook Doutzen zit thuis gewoon lekker in haar slobberbroek op de bank. “Ik ben heel erg opgevoed met dat de binnenkant het belangrijkste is. En zo denk ik nog steeds. Maar ik vind het natuurlijk ook wel eens leuk om mijn haar mooi te föhnen en make-up op te krijgen.”

“Wat doe ik midden in de stad?”

Maar tussen al het reizen, wonen in de grote stand en constant in de spotlights staan door, verlangt Doutzen er soms ook naar om een normaal leventje in Friesland te leiden. “Je wilt altijd iets wat je niet hebt. Ik wil heel graag het leven zoals mijn ouders: lekker in Friesland eten van je eigen groentetuin”, vertelt het topmodel. “Soms denk ik wel eens: wat doe ik eigenlijk midden in de stad? Maar dat kan in de toekomst allemaal nog.”

Love life

Sunnery steunt Doutzen door dik en dun. “Achter een succesvolle man staat een sterke vrouw. En andersom natuurlijk ook. Ik denk dat het moeilijk is om een man te vinden die dat aankan, hij moet zelfverzekerd zijn. En dat is Sunnery.” Al mag hij best eens vaker uit zichzelf de vuilnis buiten zetten, laat ze weten.

Lees ook: Stopt Doutzen als Victoria’s Secret model?

 

 

Laatste nieuws

Zie ook