Duizenden euro’s om op Kim Kardashian te lijken

De human Barbie, human Ken en de Justin Bieber look-a-like, er zijn altijd mensen die dolgraag op hun idool willen lijke...

Lees ook

De human Barbie, human Ken en de Justin Bieber look-a-like, er zijn altijd mensen die dolgraag op hun idool willen lijken. Maar sommigen gaan wel héél ver. Lees: ze gaan onder het mes en laten zich totaal verbouwen. Zo ook de 23-jarige Jordan James Parke uit Manchester. Hij heeft ruim 125.000 euro besteed aan cosmetische ingrepen om er net zo uit te zien als zijn idool Kim Kardashian.

Plastische chirurgie

Wenkbrauw tattoo’s, permanente haarverwijdering en meer dan 40 lipfillers, niets staat Jordan in de weg om op la Kardashian te lijken. Parke onderging meer dan vijftig operaties en zegt dat hij zich beter voelt dan ooit, maar hij is nog lang niet klaar met zijn metamorfose. Op zijn verlanglijstje staat in ieder geval nog een neuscorrectie. “Ik hou van alles aan Kim. Ze is de mooiste vrouw ooit,” vertelt hij aan de Britse krant The Sun. Jordans obsessie met Kim begonnen, nadat hij een aflevering zag van Keeping Up With The Kardashians.

Beeld: JordanJames2 @ Instagram

Laatste nieuws

Zie ook