Toyboy van Onno Hoes doet een boekje open

De 25-jarige Ruud Schepers werd vorig jaar december betrapt door een camera toen hij in een hotellobby in Maastricht zoe...

Lees ook

De 25-jarige Ruud Schepers werd vorig jaar december betrapt door een camera toen hij in een hotellobby in Maastricht zoende met (aftredend) burgemeester en inmiddels ex-man van Albert Verlinde, Onno Hoes. Een foto die zijn leven compleet veranderde.

Zijn verhaal

“Ik moest wel naar buiten komen met mijn kant van het verhaal. De pers voerde de druk zo op. Bovendien keek iedereen op een bepaalde manier naar me. Dat was erg zwaar, er werd een beeld van mij geschetst waar ik niet gelukkig mee was. Ik moest wel iets doen.”, vertelt Schepers. “Ik besloot mee te werken aan een interview met Patty Brard, waar ik nog steeds achter sta, maar ik ben minder blij met de presentatie ervan. Het had een enorm toy-boy gehalte.”

Vertrouwen

“Ik had een normaal leven, had alles prima op orde en van de een op de andere dag veranderde dat. Niet allen mijn leven maar ook dat van de mensen die dichtbij me staan. Sinds de affaire heb ik er moeite mee om mensen te vertrouwen. Ik denk vaak wie kan ik vertrouwen en wie niet? Voordat dit gebeurde, was ik vrij makkelijk in de omgang, trok ik me nergens wat van aan en deed ik waar ik zin in had. Nu moet ik nadenken over wat ik wel en niet doe”

Boek

“Alles wat ik heb meegemaakt, probeer ik mijn boek uit te leggen. Ik wil een kijkje geven achter de schermen en laten zien wat nu niemand ziet.”

Benieuwd naar het hele interview met Ruud Scheper? Deze week lees je het in Grazia! Lees ook: ‘Affaire Onno speelt geen rol bij scheiding’

Bron: Grazia, Beeld: YouTube

 

Laatste nieuws

Zie ook