People Magazine Awards: De mooiste looks

Donderdagavond zijn voor de eerste keer de People Magazine Awards uitgereikt. De awardshow werd gehouden in het Beverly...

Lees ook

Donderdagavond zijn voor de eerste keer de People Magazine Awards uitgereikt. De awardshow werd gehouden in het Beverly Hilton Hotel in Los Angles. Onder meer Jennifer Lopez en Kate Upton vielen in de prijzen.

De Winnaars

Gwen Stefani kreeg de award voor beste stijlicoon, Kate Hudson ontving de award Celebrity Role Model of the Year en Jennifer Lopez sleepte de Triple Threat-award in de wacht voor haar carrière als zangeres, producer én actrice.

Ook Kevin Hart ging naar huis met een award; hij is verkozen tot comedian van het jaar. Andere winnaars zijn Chloë Moretz voor Next Generation Star, Jennifer Aniston voor Movie Performance of the Year door haar rol in Cake en Kate Upton ging er met People’s Sexiest Woman Alive award vandoor.

Impressed

Jennifer Aniston kreeg, terwijl ze naar het podium liep, een staande ovatie en kan het nieuws amper bevatten. “Dit is zo spannend, is dit echt? Nu weet ik wat het betekent om iets met echte liefde te maken. Deze film was niks minder dan dat”, aldus Jennifer Aniston tijdens de awardshow. Actrice Chloë was ook zeer impressed en bedankt het publiek. “Ik ben slechts zeventien jaar, maar voel me één van de gelukkigste zeventienjarigen op aarde. Heel erg bedankt. Het is een eer.”

Looks

De sterren pakten weer flink uit met hun outfits. Kijk mee naar de mooiste looks van de avond.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook