O’G3NE wint The Voice of Holland

Voor het eerst in de geschiedenis van The Voice of Holland is er een groep met de winst vandoor gegaan. De drie zusjes A...

Lees ook

Voor het eerst in de geschiedenis van The Voice of Holland is er een groep met de winst vandoor gegaan. De drie zusjes Amy, Lisa en Shelley zijn de nieuwe ‘voices of Holland’ en opnieuw komt de winnaar uit het team van Marco Borsato.

O’G3NE en Sjors

Team Borsato-genoten O’G3NE en Sjors waren tijdens de finale aan elkaar gewaagd. Ze kwamen  beiden tijdens peilingen bijna om de beurt als winnaar uit de bus, dus bleef het tot het laatste moment een spannende nek-aan-nek-race. Nadat presentatoren Martijn Krabbé en Wendy van Dijk het verlossende woord hadden gesproken, sprongen de drie zussen een gat ik de lucht van blijdschap en pure opwinding. Sjors werd door hun overwinning tweede, maar nam zijn verlies sportief.

Team Borsato

Volgens hun coach Marco Borsato gaan de nachtegaaltjes een mooie toekomst tegemoet in het binnen- én misschien zelfs buitenland. Tijdens de show zong O’G3NE Alain Clark’s Change will Come, met een computergegenereerde Alain. Voor hun tweede nummer kozen de zussen weer voor het nummer Emotions van Destiny’s Child. Wederom werden hun optredens bij het publiek én de coaches alom geprezen. Hun finalesingle Magic werd in opdracht van coach Marco geschreven en gecomponeerd door hun muzikale vader en tevens vocalcoach.

Perez Hilton

Ook de Amerikaanse blogger Perez Hilton is fan van de meiden, zo liet hij weten in een videoboodschap: “Ik hou van jullie, die covers die ik heb gehoord zijn geweldig. Ik wens jullie veel succes en ik hoop, eigenlijk weet ik het wel zeker, dat ik jullie zie in Amerika!”


Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook