Blog: Red de Kennedy’s

Eens in de twee maanden ga ik met een groepje vriendinnen naar Korea Town voor een avondje keiharde Karaoke. Authentiek,...

Eens in de twee maanden ga ik met een groepje vriendinnen naar Korea Town voor een avondje keiharde Karaoke. Authentiek, in een raamloos hokje, met discolampen en een enorm scherm, met daarop de songtekst en een vage video, die echt niks met het gekozen nummer te maken heeft. Niemand van ons kan echt zingen, maar we zijn wel heel erg ‘passionate’ zoals we onze vertolking van Sweet Child o’ Mine o.a. graag omschrijven. Ook Justin Bieber en Miley Cyrus staan altijd op de playlist. Ik doe dan weleens backing vocals als “Baby, baby, baby, oooh”. Meer tekst van Justin ken ik simpelweg niet. Ook niet van Miley.

Pittig

Tja, Miley. Ze viel me pas echt een beetje op, toen ze al dat haar eraf had geknipt. Dat komt natuurlijk door mijn haarobsessie. Ik krijg altijd een beetje jeuk als vrouwen denken er ‘pittiger’ uit te zien als ze die schaar er maar drastisch genoeg in zetten. Maar goed, dat is mijn mening. Dat pittig werkte bij Miley kennelijk niet, dus daarom is ze haar gedrag maar gaan aanpassen. Ze vertoont nu vooral pittig gedrag. Ze doet dan bijvoorbeeld de ‘Hond buiten adem’ (tong). Of de “Paard jeukt billen aan boom’ (twerk). Ik snap waarom Paula kort na dat VMA optreden besloot Robin Thicke te verlaten. Zelfs ik heb nog last gehad van dat optreden.

Schwarzenegger

Toen ik hoorde dat Miley met een Schwarzenegger ging, dacht ik meteen aan Joseph, die liefdesbaby van Arnold en zijn werkster. Die arme jongen is zeker 12 jaar glamour en fame misgelopen. Ik kan me goed voorstellen dat hij er nu alles aan doet om die schade flink in te halen, ervan uitgaande dat zijn zakgeld, met terugwerkende kracht, 500% is verhoogd. Kun je best lekker van feesten in LA. En wat seks, pardon, liefde betreft, grijp je natuurlijk wat je grijpen kunt. Miley is dan een hele begrijpelijke keuze. Voor een jongetje van 16 is een vrouw, of wat er ook voor doorgaat, die met haar billen tegen jouw voorkant schuurt al pure liefde. Op die leeftijd bevindt het merendeel van de hersencellen zich immers nog ergens onder de navel.

Je begrijpt hoe groot mijn schrik was, toen ik hoorde dat het niet om Joe, maar om Patrick, die al jaren een crush op Miley schijnt te hebben, ging. Hoe kun je Patrick? Je bent een Kennedy, for heaven’s sake! Meisjes als Miley zijn hotelkamer (dus géén date)material! I mean Miley?

Serieus

Anyhow, die twee zijn er inmiddels al meer dan een maand serieus op los aan het daten. En de Kennedy’s hebben zelfs gezegd dat Miley met haar Country Dynastie van harte welkom is op het Kennedy landgoed. Zorgwekkend. Dit is zelfs voor de Kennedy’s te veel schande. Zelfs Marilyn had 100% meer klasse! Als ik Arnold was, zou ik Patrick voor die tijd ontvoeren naar zijn geboorteland Oostenrijk, om hem daar als de wiedeweerga vast te ketenen aan de eerste, de beste jonkvrouw die zich aandient op het debutantenbal in Wenen!

Laatste nieuws