Kate Upton meest sexy vrouw

Donderdagavond werden de People Magazine Awards uitgereikt. De awardshow werd gehouden in het Beverly Hilton Hotel in Lo...

Lees ook

Donderdagavond werden de People Magazine Awards uitgereikt. De awardshow werd gehouden in het Beverly Hilton Hotel in Los Angles. Het Amerikaanse model Kate Upton was één van de gelukkigen die een prijs mee naar huis mocht nemen. People heeft Kate uitgeroepen tot Sexiest Woman Alive. 

Sexy

Grey’s Anatomy-ster Eric Dane reikte de award aan haar uit en ook hij was erg te spreken over de sexy blondine. “Er zijn veel redenen te noemen waarom Kate sexy is. Haar stijl, haar carrière, haar succes, haar humor, haar persoonlijkheid. Vergat ik haar uiterlijk?”

“Dit is een enorme eer. Sexy betekent voor mij zelfverzekerd en gelukkig zijn. Dat is iets wat ik altijd probeer na te streven, zei de 22-jarige Kate toen ze haar award, in een strak leren little black dress, in ontvangst nam. Ook stak ze haar 18-jarige broertje een hart onder de riem: “Je moet je voorstellen dat je een 18-jarige jongen bent, wiens zus wordt uitgeroepen tot meest sexy vrouw. Dat moet vervelend zijn, maar gelukkig klaagt hij nooit.”

The Fappening

In september was Upton nog één van de slachtoffers van de celebrity-hack waarbij naaktfoto’s van onder meer ook Jennifer Lawrence en Emma Stone uit de iCloud werden gestolen en online gegooid. Niet ruim 100 foto’s van het Sports Illustrated-covermodel lekten toen.

Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook