Madonna trakteert fans op nieuwe nummers

Madonna heeft een kerstcadeautje voor haar fans. De zangeres heeft zes nieuwe nummers vrijgegeven die gedownload kunnen...

Lees ook

Madonna heeft een kerstcadeautje voor haar fans. De zangeres heeft zes nieuwe nummers vrijgegeven die gedownload kunnen worden, zo heeft ze via Instagram en haar Facebookpagina laten weten.

Rebel Heart

“Bestel mijn nieuwe album nu vast en dowload nu al de eerste zes tracks”, schrijft ze. “Er komen hierna nog dertien nummers bij, allemaal voor mijn dertiende album.” De nieuwe plaat van Madonna krijgt de naam Rebel Heart. Haar vorige plaat, MDNA, kwam in 2012 uit.

Demo’s

Afgelopen week circuleerden er ineens dertien nieuwe nummers van Madonna op het internet. Er werd geschreven dat dit haar hele nieuwe album zou zijn, maar dat ontkende de zangeres. Ze liet weten dat het om een aantal demo-opnamen ging die al een tijd geleden waren gestolen. Madonna laat volgens de BBC nu in een verklaring weten: “Ik heb liever dat mijn fans de hele versies horen van mijn nieuwe nummers dan de flarden die nu op het internet zijn te vinden. Zie deze nummers maar als een vroeg kerstcadeau.”

BBC laat weten dat het complete album vanaf 10 maart te koop is.

BuzzE/Instagram

Laatste nieuws

Zie ook