Hét BN’er liefdeskoppel van 2014 is…

Het was een veelbewogen liefdesjaar in BN'er land. Nieuwe liefdes, heftige break-ups en veel babygeluk. Wat is volgens N...

Lees ook

Het was een veelbewogen liefdesjaar in BN’er land. Nieuwe liefdes, heftige break-ups en veel babygeluk. Wat is volgens Nederland het mooiste koppel? Om welke break-up treuren ze? En wie mag er aankomend jaar wel bevallen van een baby?

Relatieplanet.nl vroeg meer dan 1.000 Nederlandse singles om hun mening te geven over de mooiste en meest inspirerende BN’er koppels, maar ook de geflopte relaties en aanstaand babygeluk van bekend Nederland.

Hét koppel van 2014 is…

Johnny de Mol en Shima Kaes zijn uitgeroepen tot het mooiste liefdeskoppel van 2014. Verder werden ook Rafael van der Vaart en Sabia Engizek (2), Tjitske Reidinga en Peter Blok (3), Sylvie Meis en Samuel Deutsch (4) en Josje Huisman en Kevin Janssens (5) genoemd.

Het ultieme koppel aller tijden? Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Die zullen zich niet van de troon laten stoten, denkt men. In het nieuwe jaar wordt Anouk het meest een nieuwe liefde gegund.

Break-ups

Naast veel liefde, waren er ook pijnlijke break-ups. De breuk tussen zwemmerskoppel Ranomi Kromowidjojo en Pieter van den Hoogenband kwam het hardst aan. Maar ook de scheiding van Albert Verlinde en Onno Hoes is Nederland niet ontgaan.

Babygeluk

En wie willen we wel met een baby zien, aankomend jaar? Singles stemden massaal voor Yolanthe en Wesley. Maar ook het kersverse bruidspaar Chantal Janzen en Marco Geeratz gunnen ze het babygeluk.

Beeld: ANP, Instagram

 

 

Laatste nieuws

Zie ook