Vrouw verliest camera in zee en krijgt bericht van duiker

Toen de 21-jarige Canadese Emily Demello haar camera in zee verloor, zo’n twee jaar geleden tijdens haar vakantie in Cub...

Lees ook

Toen de 21-jarige Canadese Emily Demello haar camera in zee verloor, zo’n twee jaar geleden tijdens haar vakantie in Cuba, dacht ze ’m nooit meer terug te zien. Tot ze plots bericht kreeg van een Cubaanse duiker, ene Ruben Urquiza.

Facebook bericht

De duiker vond het apparaat op een strand, een jaar later. Maar wat pas echt bijzonder was: de foto’s van Emily bleken onbeschadigd. 

Emily ontving een bericht op Facebook van de man: ”Hi Emily. Ik kom uit Cuba, mijn naam is Ruben. Ik weet dat je in 2012 in mijn land was. Ik ben duiker in Varadero en heb jouw camera gevonden op het strand. Voeg me toe op Facebook, dan kan ik je de foto’s sturen.” 

Ruben vond Emily dankzij de foto van een vliegtuigticket die zij tijdens haar reis had genomen met haar fototoestel. Emily reageerde verbaasd op het berichtje en ging compleet uit haar dak. “Ik stormde naar beneden om mijn familie te vertellen wat er gebeurd was. “Het is een geweldig verhaal, precies uit de film!”, aldus Emily. 

Bron: Daily Mail / Metro UK

Laatste nieuws

Zie ook