Dries en Dave Roelvink over hun onrustige jaar

Dat Dave Roelvink een veelbewogen jaar achter de rug heeft, is vrij duidelijk. Samen met zijn vader Dries blikte hij in...

Lees ook

Dat Dave Roelvink een veelbewogen jaar achter de rug heeft, is vrij duidelijk. Samen met zijn vader Dries blikte hij in het televisieprogramma Life 4 You terug op het afgelopen jaar, waarin hij betrokken raakte bij een juwelenroof bij de familie Pach en er seksfilmpjes van hem en de dochter des huizes uitlekte…

Lesje geleerd

Dave laat weten dat hij zijn lesje wel heeft geleerd: “2014 is één grote les geweest en ik heb veel geleerd van dit jaar”. Over wat hij van de situatie heeft opgestoken, vertelt hij: “Je moet altijd telefoons uit de buurt houden, haha! En hoe je bij bepaalde situaties beter moet opletten.”

Frisse moed

“Overal waar ik kom is dat het enige wat er gezegd wordt, daar heb ik weinig trek meer in.” Toch kijkt Dave met frisse moed naar het aankomende jaar. Tijdens de uitzending laat hij weten de afgelopen maanden druk bezig te zijn geweest met een dj-cursus en te hopen dat hij met een carrière in de muziekwereld van zijn slechte naam afkomt.

Eerste boekingen

De eerste boekingen heeft kersverse dj Dave Roelvink al in de pocket: “Het gaat lekker. Ik heb echt een soort van passie gevonden. Ik beloof een goed jaar in 2015!” Vader Dries hoop dat zijn zoon binnenkort niet meer hoeft aan te kloppen voor geld..

Lees ook: Backstage met Dave Roelvink

Laatste nieuws

Zie ook