6 Beautybehandelingen duurder dan je huur

We hebben de afgelopen jaren veel bizarre beautybehandelingen voorbij zien komen. Visjes die het eelt van je voeten sabb...

We hebben de afgelopen jaren veel bizarre beautybehandelingen voorbij zien komen. Visjes die het eelt van je voeten sabbelen? Dat kost je slechts € 30,-. Deze schoonheidsbehandelingen daarentegen kosten je een godsvermogen. Zes luxe beautybehandelingen op een rij:

 

Ted Gibson Hair Cut (1050 euro)
Dé man achter de meest beroemde rode loper kapsels van Hollywood. Hij staat op speed dial bij Angelina Jolie en Anne Hathaway en voor een privé knipbeurt van Gibson moet je diep in de buidel tasten. Sterker nog, hij heeft onlangs zijn prijs omhoog gegooid met 950 dollar. Hij zal je haar persoonlijk wassen, knippen, drogen en stijlen én je krijgt er een ontspannende massage bij cadeau. Oh, en een warme handdoek ook. En een fooi wel zo vriendelijk (en verwacht in Hollywood).

Vampire Facial (1300 euro)
Populair geworden door Kim Kardashian is deze Vampire gezichtsbehandeling waarbij je eigen bloed in het gezicht wordt gespoten. Een sessie kost meer dan je maandelijkse hypotheekkosten, namelijk 1300 euro.

20-Hands Duo Massage (3440 euro)
Het idee is ontstaan in een hotel in Maui, als een speciale verjaardagsbehandeling. Maar liefst tien mensen (dat zijn honderd vingers) geven je tegelijk een massage. Het kost je een paar duizend euro, op precies te zijn 34 euro per vinger.

HD Diamond and Ruby Facial (6025 euro)
Schoonheidsspecialiste onder de celebs Scott Vincent Borba, creëerde deze dure luxe gezichts- en peelbehandeling waarbij er letterlijk met kostbare juwelen over het gezicht van de klant wordt gewreven. Of eigenlijk, met diamanten en robijnen. De behandeling eindigt met een paraffine zijden vezels masker (we weten niet precies wat dat inhoudt maar het klinkt goed) en een rood LED licht op het hoofd. Mila Kunis is schijnbaar groot fan!

Evian Water Bath (4300 euro)
Geen fan van kraanwater? Badder dan in 350 liter Evian water, gegoten uit de limited edition flessen van Christian Lacroix. Dát is pas luxe. En ze geven er gratis een paar rozenblaadjes bij cadeau.

White Diamond Manicure (861.000 euro)
Een jaar nadat ze haar 250.000 dollar kostende manicure showde, compleet met zwarte diamanten, liet Kelly Osbourne opnieuw haar nagels onder handen nemen en rockte ze een witte diamanten manicure van bijna een miljoen dollar! Wow..

 

Bron: Popsugar / Beeld: Getty

Laatste nieuws