Lea Michele: “Ik stikte in de sneeuw en wat er toen gebeurde…”

Lea Michele ging tijdens de opnames van een aflevering van Glee over haar nek toen ze het Frozen-nummer Let It Go moest...

Lea Michele ging tijdens de opnames van een aflevering van Glee over haar nek toen ze het Frozen-nummer Let It Go moest zingen. Dat bekende de zangeres woensdagavond aan Jimmy Kimmel in Jimmy Kimmel Live.

Glee

“Ik maakte me eerst wel een beetje zorgen, want Idina en Demi hebben het nummer gezongen… Maar ik kreeg gelukkig Idina’s zegen”, vertelt ze over Idina Menzel, die het nummer zong voor de Disneyfilm en tevens Michele’s moeder speelt in de tv-serie Glee. “Ik was heel nerveus, de dag begon niet zo goed”, vervolgt ze. “Ik was aan het zingen, sneeuw dwarrelde naar beneden en ik keek op om het er magisch en mooi uit te laten zien. Toen stikte ik in de sneeuw en gaf ik over op de grond. Ze hebben het nu in slow-motion op film.”

Prinsessengod

Veel crewleden hadden hun kinderen mee naar de set genomen, maar het deerde hen niet dat Michele haar maaginhoud leegde voor hun neus. Volgens Michele waren ze namelijk zo betoverd door haar optreden dat ze dachten dat ze de echte koningin Elsa uit Frozen was. “Het was echt geweldig. Ik dacht, ik ben een god nu. Ik ben een Disney-prinsessengod!”

Lees ook: Lea Michele’s nipple slip

Bron: ANP/Beeld: YouTube

Laatste nieuws