Geordie Shore-ster Charlotte: “Ik schaam me nergens voor”

Ze heeft een uitgesproken persoonlijkheid, ze is grappig en altijd in voor een feestje; Charlotte-Letitia Crosby. De 24-...

Lees ook

Ze heeft een uitgesproken persoonlijkheid, ze is grappig en altijd in voor een feestje; Charlotte-Letitia Crosby. De 24-jarige werd in 2011 in één klap razend populair na haar deelname aan de hitserie Geordie Shore, de opvolger van de Amerikaanse Jersey Shore. Grazia had een onderonsje met de realityster en sprak haar over haar nieuwe look, het MTV-programma Ex on the beach en de ongoing romance tussen haar en Gary.Charlotte, laten we voorop stellen dat je er
flawless uitziet.
“Haha, dank jullie wel.”

Waarom en wanneer besloot je dat de maat vol was en dat je op dieet ging?
“Tijdens de opnames van Geordie Shore gingen we letterlijk elke dag uit, we dronken veel en aten alleen maar fastfood en op een gegeven moment was dat overduidelijk te zien. Twee jaar geleden was ik namelijk ruim 20 kilo zwaarder dan ik nu ben. Ik werd telkens weer geconfronteerd met foto’s van mezelf en toen ik werd gefotografeerd in m’n bikini op het strand dacht ik: “oh my god”. Het was echt een dieptepunt voor mij en ik besloot sindsdien het roer volledig om te gooien. Ik begon intensief te sporten en veel gezonder te eten. Ik heb zelfs een fitness video opgenomen.”

Wat inspireerde je om de 3 Minute Belly Blitz te ontwikkelen?
“Toen ik zo veel afviel, kreeg ik telkens de vraag hoe ik dat voor elkaar had gekregen en wat voor oefeningen ik daarvoor heb moeten doen. Ik wilde mensen zo goed mogelijk informeren en toen dacht ik, waarom neem ik niet gewoon een video op zodat iedereen het ook kan doen.”

Hoe bevalt dit nieuwe dieet? Is het makkelijk vol te houden?
“Ik eet een stuk gezonder en regelmatiger, maar ik vind dat ik af en toe wel iets lekkers mag eten. Je moet niet vergeten om te genieten van het leven.”

En wat is jouw guilty pleasure dan?
“Zonder twijfel, McDonalds.”

Op social media kreeg je een storm van kritiek over je heen over jouw transformatie. Hoe ga je om met deze negatieve reacties?
“Ik reageer eigenlijk nooit op die negatieve commentaren. Je gaat namelijk nooit winnen van ze, want je doet het nooit voor iedereen goed. Ik ben blij met hoe ik er nu uitzie en dat laat ik graag zien. Als anderen het niet goed vinden, jammer dan. Gelukkig krijg ik ook heel veel positieve reacties.”

Je bent momenteel te zien in het MTV-programma ‘Ex on the beach’. Vertel, hoe was deze nieuwe ervaring?
“Ex on the beach was een hele gave ervaring en ik heb heel veel nieuwe mensen ontmoet. Maar, ik moet ook bekenen dat er heel veel drama was waardoor er veel stressvolle situaties ontstonden. Je zit in een huis vol met exen, waar je mee op date moet. Dat zorgt ook voor hele ongemakkelijke situaties en ruzies. Dus bereid je maar voor!”

Hoe was het om Gary (Gaz) weer te zien op het eiland?
“Het was heel leuk om Gary weer te zien en fijn dat je op z’n minst één bekend gezicht hebt. Het is nu al een tijdje echt uit tussen ons, maar het gaat goed tussen mij en Gary, we zijn goede vrienden.”

Had Mitch er moeite mee om je te vertrouwen terwijl je met Gary op het eiland zat?
“Mitch en ik hadden ruim twee jaar een relatie voor het uit ging. We zijn nu dus géén vriend en vriendin, maar we brengen veel tijd samen door en we zien wel wat de toekomst ons brengt. Hij weet dat Gary en ik een verleden hebben, maar dat hebben we achter ons gelaten.”

Tijdens Geordie Shore had je enorm veel OMG-momenten. De scenes dat je in de gootsteen plaste en in je  broek poepte, staan nog steeds in ons geheugen gegrift. Als je daarop terugkijkt, schaam je je daar dan voor?
“Nee, absoluut niet. Zo ben ik gewoon en ik zal ook nooit veranderen. Dat is ook waarom er zo veel mensen van Geordie Shore houden. Het is gek, ongefilterd en wild.”

Wat zou je doen als je geen realityster was?
“Als ik geen realityster zou zijn, zou ik graag willen reizen. Ik zou graag veel van de wereld willen zien.”

Wat kunnen van jou verwachten in de toekomst?
“Ik heb nog geen nieuwe televisieprogramma’s op de planning staan. We zijn net klaar met de opnames van seizoen tien van Geordie Shore en ik doe dus mee aan het programma Ex on the Beach. Verder ben ik druk met de promotie van mijn fitness dvd en werk ik nauw samen met Nostalgia voor mijn kledinglijn. Ik leef met de dag en wil niet teveel plannen. Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Maar ik weet wel dat ik de rest van mijn leven op televisie te zien wil zijn.”

Lees ook: De make-over van de Geordie Shore girls

Zondag 1 februari om 21:40 start op MTV het tweede seizoen van Ex on the Beach!

 

Laatste nieuws

Zie ook