De grote Valentijnsdag horoscoop

Heb je al een vlam of hoop je er eentje te vinden? Blijf je gelukkig in je huidige relatie en blijft het tussen de laken...
De grote Valentijnsdag horoscoop

Heb je al een vlam of hoop je er eentje te vinden? Blijf je gelukkig in je huidige relatie en blijft het tussen de lakens een beetje leuk? Kortom, wat staat er voor jou op Valentijnsdag in de sterren geschreven? Dankzij de website Elite Daily weten we wat ons allemaal staat te wachten.

1. Steenbok Steenbokken zijn hardwerkende mensen. Door hun conservatieve aard kunnen ze soms ook pessimistisch zijn. Daarom zeggen de sterren dat het zomaar kan dat de steenbok daardoor zich neergelegd heeft bij het feit (als je single bent) dat-ie alleen is op Valentijnsdag en zichzelf uit medelijden een bos rozen stuurt.

2. WatermanWatermannen zijn dol op Valentijnsdag, want ze houden van de mens. Daarnaast zijn het creatievelingen, dus zullen ze volgens de sterren een eigen invulling geven aan de meest romantische dag van het jaar. Spannende avond dus...

3. VissenVissen zijn in voor een late night booty call en dol op avontuur. Een leuk cadeau op Valentijnsdag? Denk aan iets als parachutespringen. Vissen zullen hun Valentijn trakteren op alles wat het hartje van hun geliefde begeert.

4. RamEen ram is een geboren leider. Ze hebben geen kaart van Hallmark nodig om de liefde te vieren. Dat betekent niet dat ze niets van Valentijnsdag moeten hebben, maar verwacht niet al teveel.

5. StierDe stier genieten van materiële dingen en daarom zullen ze op de dag der dagen hun geliefde verrassen met een cadeau en vinden ze het ook leuk om zelf iets te ontvangen. Stieren zijn verder rustig en houden van romantiek.

6. TweelingenTweelingen passen zich makkelijk aan, maar dat maakt ze ook een beetje besluiteloos. Het is daarom afwachten hoe de pet van de tweeling op Valentijnsdag staat. Maar de tweeling houdt van spontane acties, dus...

7. KreeftKreeften zijn vaak gevoelig en houden ervan om getroost en beschermd te worden. De kreeft viert de romantische graag met zijn of haar geliefde. Omdat ze zo gevoelig zijn zullen de kreeften die single zijn zwelgen in zelfmedelijden. Een kreeft is verder heel trouw en zal daarom zeker niet vergeten een kaartje te sturen.

8. LeeuwDe zelfverzekerde en ijdele leeuw houdt ook wel van Valentijnsdag en wil graag verrast worden. Ze zijn energiek en levendig en willen deze dag zeker vieren.

9. MaagdDe maag is soms moeilijk te pijlen. Je moet bij de meesten door een schild heen. Maar als je daar doorheen bent, kom je ook bij hun warme hart. Maar verwacht van een maagd niet veel op Valentijnsdag. Dat komt omdat ze er gewoon niet zoveel om geven. Een leuk etentje zit er dan wel weer in.

10. WeegschaalEen weegschaal is ontzettend sociaal, maar ook besluiteloos. Dat betekent dat een weegschaal op het laatste moment beslist of hij/zij in de mood is om Valentijnsdag te vieren. Maagden vinden het verder heerlijk om te flirten.

11. SchorpioenEen schorpioen kan soms nogal fel uit de hoek komen. Ze zijn verder onafhankelijk, dus als ze alleen zijn op deze romantische dag kan ze dat niet zoveel schelen. Maar een schorpioen is ook gepassioneerd en zal dat ook laten blijken met iets leuks of een lief woordje.

12. BoogschutterBoogschutters zijn optimistische mensen met een groot hart. Valentijnsdag is daarom wel aan hen besteed, single of niet. Een cadeautje op deze dag is zeer welkom en iets geven doet de boogschutter zeker.

Beeld: Sanoma/Hollandse Hoogte

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f30dcac0b408', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });