The Hills cast: toen en nu

Relaties, vriendschap en carrière wisselden elkaar af en zorgden voor een gouden combi op de buis. Zes seizoenen lang wa...

Lees ook

Relaties, vriendschap en carrière wisselden elkaar af en zorgden voor een gouden combi op de buis. Zes seizoenen lang was The Hills ons favoriete televisieprogramma en stiekem maakt ons hart nog steeds een sprongetje als we zien dat een weekend break is ingelast.

Serie

The Hills was jarenlang dé realityserie van MTV. Of nou ja, reality… Dat is wat ons voorgehouden werd. De levens van Lauren Conrad en haar vriendinnen Whitney, Audrina en Heidi werden in beeld gebracht nadat LC van Laguna Beach naar Los Angeles verhuisde. Lang hebben we gedacht (en vooral gehoopt) dat The Hills niet in scène was gezet, maar Kristin Cavallari, die ook in de serie te zien was, vertelde ins en outs over het programma waaruit bleek dat het toch minder echt was dan we dachten.

Plastic fantastic of jaartje ouder?

Nu The Hills al een tijdje van de buis is en de spin-off’s The City en Audrina ook al een tijd aan hun eind zijn gekomen, zien we Lauren, Whitney, Audrina en Heidi niet heel vaak meer. Natuurlijk zijn ze allemaal een jaartje ouder geworden, maar hebben ze aan zichzelf laten sleutelen om dit proces wat te vertragen? Of zijn ze puur natuur gebleven?

Dat Heidi meerdere keren op de operatietafel heeft gelegen, is allang geen geheim meer. Zo is er een hoop aan haar gezicht gebeurd en is het voor haar borsten niet bij één keer gebleven.

Bekijk hieronder The Hills cast door de jaren heen en oordeel zelf of en wat er aan de ladies gedaan is.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook