Danie Bles start eigen styling school

Danie Bles start een eigen styling school voor de échte fashionista's onder ons. Dat maakt ze zelf bekend via Instagram....

Danie Bles start een eigen styling school voor de échte fashionista’s onder ons. Dat maakt ze zelf bekend via Instagram. De styliste, van onder andere Sylvie Meis, wil graag haar kennis met anderen delen. Ze gaat verschillende cursussen aanbieden in samenwerking met mensen uit de mode-industrie.

Voor elk niveau 

Danie gaat lesgeven met allerlei mensen uit het vak: bloggers, fotografen, modejournalisten en stylisten. Volgens de stylist is er geen leeftijd of opleidingsniveau aan de cursus verbonden. “Het is een creatief vak, daar is voor mij geen vmbo, havo of gymnasium essentieel voor. Het gaat om je modegevoel, leergierigheid en je passie.” vertelt Bles aan NU.nl.

Cursussen

De Style School By Danie biedt cursussen Personal Styling, Fashion Styling, TV & Celebrity Styling en Fashion bloggen. De styliste geeft wel toe dat sommige cursussen best wel prijzig zijn. “Natuurlijk is het een fors bedrag. We willen gaan kijken of we studenten tegemoet kunnen komen die de cursus graag willen volgen, maar het zich financieel niet kunnen permitteren.”

De eerste info dag voor de nieuwe opleiding is op 26 februari en de cursussen starten het hele jaar door. Heb je al verschillende modeopleidingen gedaan, maar weet je niet hoe je nu verder moet? Danie leert je alle kneepjes van het vak.

Beeld: Instagram, Hollandse-Hoogte

Lees ook: Grazia in gesprek met bff’s Sylvie Meis en Danie Bles

Laatste nieuws