Hot celeb detox: Houtskool

Dit jaar gaat de Oscar voor de vreemdste celebrity detox naar... houtskool! Het award seizoen is weer in volle gang, dus...

Lees ook

Dit jaar gaat de Oscar voor de vreemdste celebrity detox naar… houtskool! Het award seizoen is weer in volle gang, dus stoomt de A-list zich klaar voor de rode loper. Het gerucht gaat dat sterren als Kate Hudson, Angelina Jolie, Emily Blunt en Emma Stone fan zijn van houtskool.

Als er maar houtskool in zit…

Het houtskool wordt in LA bij gezichtsbehandelingen gebruikt en verwerkt in sapjes, smoothies en supplementen. “Vloeibaar houtskool is een van de beste detoxproducten, we voegen het toe aan ieder reinigingsdrankje dat we serveren,” vertelt Danielle Charboneau van sapbar Juice Served Here in Los Angeles.

Houtskool tegen een kater

Het houtskool schijnt te werken als een magneet die het lichaam ontgift en helpt je gewicht te verliezen. Ook is het een wondermiddel voor je huid en geeft het je energielevel een boost. Daarbij schijnt het een geweldig medicijn tegen een kater. Misselijkheid wordt onderdrukt en het helpt tegen het uitdrogen, vandaar dat veel celebs het houtskooldrankje komen halen na een wilde nacht.

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het in de Grazia van deze week.

Lees ook: Het nieuwe dieet mét koolhydraten en zónder sportschool

Laatste nieuws

Zie ook