Lindsay Lohan gaat topless en laat haar sproeten zien

Lindsay Lohan is uit de kleren gegaan voor Hunger Magazine. En één lichaamsdeel valt in het bijzonder op: haar ontblote...

Lees ook

Lindsay Lohan is uit de kleren gegaan voor Hunger Magazine. En één lichaamsdeel valt in het bijzonder op: haar ontblote schouder met daarop haar bekende sproetjes, welke ze eerder vaak weg liet photoshoppen. Het toont haar echtheid en bewijst dat niet altijd alles bewerkt hoeft te worden. We like!

Sproetjes

Als kind stond Lindsay bekend om haar schattige sproetjes en daar had ze op een gegeven moment genoeg van. De actrice liet afgelopen zomer nog weten dat ze haar sproetjes wilde laten verwijderen. Ook in de Amerikaanse film The Canyons verbergt ze haar sproeten.

Hollywood

Lindsay vertelt ook aan het magazine dat ze Hollywood inmiddels is ontvlucht en in Londen woont. “In Los Angeles gaat al het nieuws over roddels rondom celebs. Er zijn veel ergere dingen in de wereld en dit zenden ze uit? Ik houd van de BBC. Ik heb mezelf niet meer op televisie gezien sinds ik hier ben. Het is weird, maar tegelijk ook geweldig.”

Lees ook: #Zien: De Lindsay Lohan look-a-like

Beeld: Getty, Hufftingtonpost, Hunger Magazine

Laatste nieuws

Zie ook