Ellen ten Damme verliefd op getrouwde man

De bedrogen echtgenote van de nieuwe liefde van Ellen ten Damme is niet boos op haar. Story maakte vorige week bekend da...
Ellen ten Damme verliefd op getrouwde man

De bedrogen echtgenote van de nieuwe liefde van Ellen ten Damme is niet boos op haar.

Story maakte vorige week bekend dat Ellen ten Damme een nieuwe liefde heeft. Het is echter niet alleen rozengeur en maneschijn, want de beste man is nog getrouwd. Fotograaf Danny Ellinger, die bezig is met een boek over de zangeres, zou zijn vrouw Miriam en hun gezin voor haar verlaten hebben.

Danny zelf ontkent echter dat de romance al tijdens zijn huwelijk begon. “Dat is zeker niet het geval. Ellen is niet de oorzaak van de breuk tussen mij en mijn vrouw. Pas nadat ik bij mijn gezin ben weggegaan, is dit alles met Ellen ontstaan”, vertelt hij aan het blad.

Ook Danny’s echtgenote wijst Ellen niet direct als schuldige aan. “Als het Ellen niet was geweest, dan was het wel een andere vrouw geweest. Dus in die zin is Ellen niet de oorzaak van de breuk.”

Meer weten over (het ontstaan van) Ellens nieuwe relatie? Je leest het in Story.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2c600da8b38', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });