Chaira woedend dat collega weer Aïda speelt

AMSTERDAM - Chaira Borderslee snapt helemaal niets van de keuze voor Carolina Dijkhuizen als Aïda bij de Musical Classic...

AMSTERDAM – Chaira Borderslee snapt helemaal niets van de keuze voor Carolina Dijkhuizen als Aïda bij de Musical Classics. In De Telegraaf zegt ze: “Ik vind het onaanvaardbaar!” Chaira windt geen doekjes om haar woede op de organisatie van het musicalevenement in Ahoy.

“Ik ben de originele cast, heb de rol na een zware auditie gekregen. Carolina was alternate. Als het gaat om Aïda hebben de mensen recht op mij.”

Het is niet de eerste keer dat ze wordt gepasseerd voor de rol van de Nubische prinses. Voor Aïda In Concert ging de keuze ook al naar Carolina, tot frustratie van Chaira. “Er is nou eenmaal een verschil tussen een hoofdrolspeler en een alternate. En de hoofdrolspeler, in dit geval ik, is gewoon beschikbaar. Dus als er in Ahoy nummers van Aïda worden gedaan, moet ik daar staan.”

Carolina haalt haar schouders op over haar boze collega. “Chaira mag een mening hebben, maar ze vergeet even dat ik niet alleen in Aïda heb gestaan. Ik ben nou eenmaal gevraagd en daar ben ik blij mee. Daar wil ik het graag bij houden.”

Het is overigens niet voor het eerst dat Chaira boos in de media verschijnt. Eerder was ze al kwaad op John de Mol. Die zou haar hebben beloofd dat ze sowieso mocht meedoen aan The Winner Is…, maar ze moest vervolgens wel drie keer komen opdraven voor audities. Daarover zei ze: “Met mijn hoofdrol in Aïda en Hair vind ik mijzelf ervaren genoeg.”

Laatste nieuws