Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Connie Breukhoven onderhoudt schoonzoon Mo

AMSTERDAM - Connie Breukhoven ondersteunt schoonzoon Mo financieel zodat hij goed voor haar kleinkinderen kan zorgen. Da...

Connie Breukhoven onderhoudt schoonzoon Mo

AMSTERDAM - Connie Breukhoven ondersteunt schoonzoon Mo financieel zodat hij goed voor haar kleinkinderen kan zorgen. Dat schrijft De Telegraaf. En dat terwijl Mo en Connies adoptiedochter Constanza uit elkaar zijn.

"Zij betaalt de boodschappen, de kinderkleertjes én de huur. Mo zelf brengt niet voldoende inkomen binnen", vertellen bronnen aan de krant. "En terwijl Mo nog altijd verdacht wordt van het leeghalen van de kluis van villa ’De Breuckhove’ en de rechtszaken zich daarover voortslepen, heeft Connie de hand over het hart gestreken. Haar schoonzoon toont zich namelijk wel een uitstekende, zorgzame vader, vindt zij. En Connie wil zorgen dat hij haar geliefde kleinkinderen Soraiya en Semmy een goed nest kan bieden."

Kennissen van Connie bevestigen: "Connie en Mo hebben de strijdbijl begraven. Zij leven in vrede en de omgangsregeling gaat prima. Het toont aan dat Connie het welzijn van de kleintjes boven alles stelt. Mo mag dan tot nu toe geen net leven hebben geleid, hij is wel altijd heel zorgzaam voor de kinderen geweest. Iets waar het bij moeder Constanza nog altijd vaak aan ontbreekt. Zij zit te veel met zichzelf in de knoop. Ze woont ook niet meer samen met Mo, heeft enorm veel schulden en verdient af en toe bij als webcamgirl. Als ik goed ben geïnformeerd is ook hun Marokkaanse bruiloft afgeblazen. Ze zijn gewoon echt uit elkaar."

Ook Mo bevestigt de breuk. "Constanza mag onze twee kinderen zo vaak als ze wil zien. Maar ik deel liever met een nieuw iemand mijn leven. Ik heb het lang genoeg geprobeerd." Over Connie, die hij eerder een koude, berekenende vrouw noemde, zegt Mo nu: "Ze heeft een gouden hart." Hoeveel hij maandelijks krijgt overgemaakt, is onduidelijk. Naar verluidt zou de kinderbijslag minimaal duizend euro bedragen. Connie wil dat niet bevestigen. "Ik zwijg", zegt zij.