Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jermaine Jackson viert carnaval in Maastricht

HILVERSUM - Jermaine Jackson heeft het prima naar zijn zin tijdens het carnaval van Maastricht. "Iedereen denkt dat ik e...

Jermaine Jackson viert carnaval in Maastricht

HILVERSUM - Jermaine Jackson heeft het prima naar zijn zin tijdens het carnaval van Maastricht. "Iedereen denkt dat ik een kostuum aan heb", aldus de broer van Michael lachend tegen RTL Boulevard. "Het is geweldig, net als carnaval in Brazilië of Halloween in de Verenigde Staten.

"

De muzikant is momenteel in de Limburgse stad om samen met André Rieu aan een muzikaal project te werken. Deze zomer treden ze samen op op het Vrijthof. Helaas kon Jermaine niet uitgebreid van het volksfeest genieten, omdat hij last heeft van zijn keel en zijn stem moet sparen. Op de vraag of er een carnavalskraker van zijn hand in zit, zei hij: "Goed plan! Het is muziek waar iedereen blij van wordt. Alle nummers hebben een beat, en we houden allemaal van muziek waar we op kunnen dansen."

Zijn broer zou het feest ook wel gewaardeerd hebben, denkt Jermaine. "Hij was gek op kostuums. Hij zou dit ook leuk hebben gevonden."