Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

DJ Chuckie wil geen diva worden

AMSTERDAM - DJ Chuckie probeert ondanks al zijn succes nuchter te blijven. De 34-jarige Nederlandse dj reist momenteel d...

DJ Chuckie wil geen diva worden

AMSTERDAM - DJ Chuckie probeert ondanks al zijn succes nuchter te blijven. De 34-jarige Nederlandse dj reist momenteel de hele wereld over, maar past op om geen diva te worden, vertelt hij zaterdag in het AD.

“In anderhalf jaar tijd heb ik twee paspoorten vol gestempeld. Als je me vraagt waar ik vorige week was, heb ik eerlijk gezegd geen flauw idee.”

Chuckie loopt naar eigen zeggen niet zo met zijn succes te koop. “Als ik heb gedraaid op een privéfeest op een jacht met Jamie Foxx en Leonardo DiCaprio, bel ik niet de volgende dag Shownieuws. Paris Hilton is een goede vriendin van me, maar ik meld het niet elke keer als ik dronken met haar in een stripclub in Los Angeles sta”, zegt hij.

De dj, die eigenlijk Clyde Narain, verzette zich lange tijd tegen een luxeleven, maar is daar inmiddels wat milder in geworden, aangezien hij veel tijd in vliegtuigen en hotels doorbrengt. “Dan moet het wel comfortabeler, anders kom je nergens tot rust. In Los Angeles en Las Vegas heb ik mijn vaste suite, met privébutler en alles erop en eraan. Soms huur ik een privévliegtuig. Ik blijf het speciaal vinden.”