Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dennis Storm vond Ranking The Stars niks

HILVERSUM - Dennis Storm is blij met hoe het nu gaat. Maar hij zou het ook niet erg vinden om even geen programma's te p...

Dennis Storm vond Ranking The Stars niks

HILVERSUM - Dennis Storm is blij met hoe het nu gaat. Maar hij zou het ook niet erg vinden om even geen programma's te presenteren. "Ik kan nu veel beter nee zeggen", verklapt hij in dagblad Metro. "Pas de laatste drie jaar heb ik het idee dat alles gaat zoals ik het wil.

Ik kan nu veel beter nee zeggen. Ik heb wel eens programma's gemaakt waar ik eigenlijk helemaal niet achter sta, zoals Ranking The Stars. Maar dan waren er altijd mensen die zeiden dat het goed voor mij was. Het gaat mij niet om het baantje van presentator. Als er geen programma's komen die bij mij passen, ga ik gewoon wat anders doen."

Wat dat dan moet zijn? "Ik heb geen idee. Het is heel onzeker wat er met de Publieke Omroep gaat gebeuren. Het ziet er niet al te best uit voor Nederland 3. Ik mag nog één of twee jaar 3 Op Reis maken. Daarna is het misschien tijd om een keer vakantie te nemen."

Hoe dat er uit moet zien weet Storm dan weer wel. "Een zeiljacht kopen en daarmee de wereld rondzeilen. Niet op de Laura het zeilmeisje-manier, maar gewoon een jaar lang overal aanmeren. Dan moet ik wel eerst mijn droomvrouw vinden, want ik ga natuurlijk niet alleen."