Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chantal Janzen verbaasd over lef kandidaten

AMSTERDAM - Chantal Janzen presenteert vanaf aanstaande vrijdag het programma Everybody Dance Now op RTL4. En ze zegt zi...

Chantal Janzen verbaasd over lef kandidaten

AMSTERDAM - Chantal Janzen presenteert vanaf aanstaande vrijdag het programma Everybody Dance Now op RTL4. En ze zegt zich te verbazen over wat mensen, en vooral kinderen, allemaal durven op nationale televisie.

"Als kind was ik als de dood voor al die aandacht. Dansen deed ik alleen thuis", vertelt de presentatrice in het AD.

"Ik zou dat niet zo snel durven. Na alles wat er op er op tv is geweest - van Idols tot The Voice - zie je toch hoe kwetsbaar je bent voor alle reacties. Vooral die kinderen!" Haar eigen zoontje, James (4), lijkt wat dat betreft op zijn moeder. "Thuis staat hij altijd op mijn musicalmuziek te dansen. Op de kleuterschool krijgen ze er geen beweging in, dat durft hij niet. Op school vinden ze dat gek, omdat ik elke avond op het toneel sta. Maar ik ben 34, tot mijn 20ste durfde ik dat ook niet."

Janzen is stiekem wel een beetje zenuwachtig over hoe het programma gaat scoren. "Ik vind het heel spannend. Als je zegt 'kijkcijfers interesseren me niet', dan heb je op televisie niets te zoeken. Vrijdag start ook een nieuw seizoen Flikken Maastricht en SBS komt met dat skischansspringen. Ramptoerisme is erg leuk, dus het wordt afwachten hoe we gaan scoren met die concurrentie."