Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Caro Emerald op de foto met Snoop Lion?

LOS ANGELES - Caro Emerald heeft het goed naar haar zin in Los Angeles. Tussen concerten en promotieactiviteiten door li...

Caro Emerald op de foto met Snoop Lion?

LOS ANGELES - Caro Emerald heeft het goed naar haar zin in Los Angeles. Tussen concerten en promotieactiviteiten door liep ze Snoop Lion tegen het lijf en liet zich met hem fotograferen. Niet iedereen is er echter van overtuigd dat het de rapper zelf is op de foto die ze heeft gedeeld met haar fans op Facebook en Twitter.

"Meeting great people in LA!!" schreef de jazzzangeres bij de foto, waarop ze lachend poseert naast Snoop Lion, die een grijsblauw pak aan heeft en een bril op. "Photoshop", concludeerden sommige volgers die een reactie bij de foto plaatsen, terwijl anderen denken te zien dat het een groot kartonnen bord is met daarop de foto van de rapper. Overigens wordt het grapje van Caro wel gewaardeerd door haar fans, waarvan een aantal opmerken dat ze haar veel geweldiger vinden dan de Amerikaanse ster.

Caro is donderdag aangekomen in Los Angeles. Ze zou eigenlijk in november al naar de Verenigde Staten reizen, maar vanwege de orkaan Sandy moest ze de trip toen uitstellen. De afgelopen dagen heeft ze onder meer gerepeteerd en al opgetreden voor de camera's van What's Trending en Perez Hilton TV. Ook laat de muzikante op haar facebookpagina weten dat ze geniet van het mooie weer, het zwembad en mooie zonsondergangen in de kuststad.

Dinsdagavond geeft Emerald haar debuutconcert in de VS, in het theater El Rey in Los Angeles. Donderdag geeft ze ook een concert in New York.