Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ongeluk Janine Abbring donderdag te zien

HILVERSUM - Donderdagavond zijn kijkers van Wie is de mol? getuige van het ongeluk dat Janine Abbring in Zuid-Afrika had...

Ongeluk Janine Abbring donderdag te zien

HILVERSUM - Donderdagavond zijn kijkers van Wie is de mol? getuige van het ongeluk dat Janine Abbring in Zuid-Afrika had. Voor het programma sprong de presentatrice in juni van elf meter hoog in het water en verbrijzelde daarbij haar ruggenwervel.

Het ongeval komt in de derde uitzending van het tv-spel aan bod.

Na het ongeluk is na lang vergaderen besloten met de opnames door te gaan. "Een goed besluit, vind ik", zei Janine (36) tijdens de perspresentatie van Wie is de mol? in december. Ze liet toen ook weten dat het volgens artsen nog wel een jaar kan duren voordat ze weer de oude is.

Het 13e seizoen van het AVRO-programma ging op 4 januari van start met 2 miljoen kijkers. Vorige week trok de tweede aflevering bijna 2,2 miljoen kijkers, wat het de best bekeken aflevering ooit maakte

De nog overgebleven deelnemers aan het spel zijn naast Janine Abbring presentatrice Zarayda Groenhart, acteur Tim Haars, producent Kees Tos, cabaretière Carolien Borgers, operazangeres Tania Kross, acteur Daniël Boissevain en schrijfster Paulien Cornelisse. Onder leiding van presentator Art Rooijakkers gaan zij op zoek naar de mol in hun midden.

Televisiepresentator Ewout Genemans lag na de eerste ronde uit het spel en acteur Joep van Deudekom sneuvelde in de tweede aflevering.