Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Showbizz: de voorspellingen voor 2013

Wat gebeurt er in sterrenland in 2013? Wij kijken in onze glazen bol! 2012 was een jaar waarin veel gebeurde. Er gingen...

Showbizz: de voorspellingen voor 2013

Wat gebeurt er in sterrenland in 2013? Wij kijken in onze glazen bol!

2012 was een jaar waarin veel gebeurde. Er gingen veel stellen uit elkaar, er kwamen veel tortelduifjes samen en de levens van vele sterren stonden 24/7 in de schijnwerpers. Bijna niets blijft verborgen voor de pers.

In de wirwar van speculaties waar showbizzland bekend om staat, vinden ook wij het leuk om het een en ander te voorspellen. Als wij in onze glazen bol kijken, staat er ook in 2013 heel wat te gebeuren!

Yolanthe en Wesley Sneijder-CabauVoor Yolanthe en Wesley wordt het tijd voor de volgende stap. Ze moeten immers flink wat media-aandacht wegsnoepen van Sylvie en Rafael. In 2013 kondigt Yolanthe ongetwijfeld aan zwanger te zijn. Een broertje of zusje voor de kleine Jessey!

Sylvie en Rafael van der VaartSylvie zal zich voorlopig op haar man en zoontje Damián storten om het gezinnetje weer helemaal als vanouds gelukkig te krijgen. Zullen ze het redden met z'n drietjes? Wij verwachten van wel!

Josje Huisman en Johnny de MolJohnny de Mol is zo blij met zijn kleine K-tje, dat hij haar vraagt bij hem in te trekken. Josje laat Antwerpen achter zich en begint te twijfelen aan haar rol als derde zangeres in K3. Moeten ze aan het einde van het jaar op zoek naar een nieuwe Josje?

Katie Holmes en Jake GyllenhaalEr wordt al druk gespeculeerd over een relatie, maar in 2013 komt naar buiten dat ze daadwerkelijk de hots voor elkaar hebben. Of Suri dit goedkeurt, wij weten het niet... Ex Tom huilt in ieder geval tranen met tuiten.

Kimye’s babyAls alles goed gaat, wordt dit jaar ook de eerste telg van Kim Kardashian en liefde Kanye West geboren. Het kleine monstertje wordt waarschijnlijk door en door verwend en zal nog voor zijn/haar eerste verjaardag worden uitgeroepen tot stijlicoon. Na Romeo Beckham en Suri Cruise blijkt wel: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Eerste woorden: “That’s fab!”

Taylor Swift en ...?Na Jake Gyllenhaal, Conor Kennedy, Taylor Lautner en ook Harry Styles is het tijd voor een nieuw bekend liefje. Justin Bieber is off limits vanwege knipperlichtvriendin Selena Gomez. Maar wat dachten jullie van Zac Efron?

Wat voorspel jij voor 2013?