Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lindsay Lohan: mijn moeder gebruikt cocaïne

NEW YORK - Lindsay Lohan heeft het weer eens aan de stok gehad met haar moeder. En uit een telefoongesprek dat te horen...

Lindsay Lohan: mijn moeder gebruikt cocaïne

NEW YORK - Lindsay Lohan heeft het weer eens aan de stok gehad met haar moeder. En uit een telefoongesprek dat te horen is op de website van TMZ blijkt nu dat de actrice haar moeder beschuldigd van drugsgebruik.

De twee zaten samen in een auto op weg naar huis na een avond feesten in New York toen het helemaal uit de hand liep. Daarom belde Lindsay haar vader om hulp te vragen. In het telefoongesprek vertelt ze hem dat haar moeder onder invloed is. "Ze heeft cocaïne gebruikt, ze voelt de hele tijd aan haar nek.. shit." Ook zegt de actrice dat ze bang is dat haar moeder haar ontvoert.

Lindsay vertelt vader Michael dat de ruzie begon door een meningsverschil over geld. De actrice zou haar moeder Dina 40.000 dollar (31.000 euro) hebben gegeven, omdat ze anders haar huis uit moest. Toen Lindsay het geld terugvroeg, ging het mis. Lindsay tegen haar vader: "Ze vertelt vreselijke dingen tegen me, ze zegt dat ik dood ben voor haar. Ze is een fucking duivel nu. Ik heb een snee op mijn been door wat er is gebeurd", aldus de 26-jarige LiLo. Vaderlief probeert de boel te sussen, maar steekt zijn mening over zijn ex niet onder stoelen of banken: "Ze is vreselijk Lindsay en ze liegt tegen je."

Eerder was al bekend dat de politie er woensdagochtend aan te pas moest komen om de ruzie tussen moeder en dochter te sussen. Tijdens de autorit naar huis ging het al mis en eenmaal thuis escaleerde de boel helemaal.