Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zeta-Jones wil niet meer over ziekte praten

NEW YORK - Catherine Zeta-Jones heeft er genoeg van om te praten over haar bipolaire stoornis. "Ik heb nooit een uithang...

Zeta-Jones wil niet meer over ziekte praten

NEW YORK - Catherine Zeta-Jones heeft er genoeg van om te praten over haar bipolaire stoornis. "Ik heb nooit een uithangbord hiervoor willen zijn", zei de actrice in het tv-programma Good Morning America.

"Ik wilde niet eens dat het bekend werd."

Catherine liet vorig jaar via haar pr-man weten dat ze behandeld werd voor een bipolaire stoornis, een psychische aandoening die ook wel bekend staat als manisch-depressieve stoornis. Haar man Michael Douglas vertelde indertijd in de talkshow van Oprah Winfrey dat ze in een psychiatrische kliniek verbleef en daar door een andere patiënt werd herkend. Ze besloot het daarom zelf maar naar buiten te brengen.

De uit Wales afkomstige actrice, die te zien is in de nieuwe films Playing For Keeps en Lay The Favorite, zegt dat ze nu weer verder wil met haar leven en haar carrière. "Er is met iedereen wel iets aan de hand", aldus Catherine. "We gaan er allemaal zo goed mogelijk mee om. Ik ben blij dat ik goede vrienden heb en geweldig gesteund wordt."