Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

BN'ers treuren na dood Jeroen Willems

AMSTERDAM - Door de plotselinge dood van acteur en zanger Jeroen Willems (50) zijn er op Twitter vooral geschokte reacti...

BN'ers treuren na dood Jeroen Willems

AMSTERDAM - Door de plotselinge dood van acteur en zanger Jeroen Willems (50) zijn er op Twitter vooral geschokte reacties te lezen van andere acteurs, zangers en mensen die met hem werkten. "Jezus. Lieve, mooie Jeroen.

Twee dagen geleden stonden we nog te dansen. Rust zacht.", twitterde Carice van Houten.

Ook filmkenner René Mioch kende Willems goed. "De waanzinnige NL acteur en mijn intense buurman is overleden. Niet te begrijpen. Heel veel sterkte voor familie en vrienden."

Schrijver Kluun kende Willems van de film Komt een vrouw bij de dokter. "Een van de allerbeste acteurs van Nederland is dood. Jeroen, dank voor je prachtige, intense Frenk."

Ook de leden van Jurk! betuigden hun medeleven. "Die prachtige mooie fijne lieve #JeroenWillems. Daar word je stil van", aldus Dennis van de Ven. Jeroen van Koningsbrugge: "Wat een enorm gemis! #JeroenWillems Sterkte voor alle vrienden en familie."

Jim Bakkum zat afgelopen zomer nog met de acteur op Ibiza. "Poeh... Jeroen Willems overleden. Zo'n leuke avond gehad, afgelopen juni, in Ibiza. Wat een warme, bijzondere man."

Eurovisie Songfesivalexpert Cornald Maas lijkt er helemaal kapot van te zijn. "Ik kan/wil geen telefoontjes etc beantwoorden - m'n dierbare lieve mooie passievolle Jeroen (Willems) is dood." Ook collega-acteur William Spaaij is van slag. "Zeg me alsjeblieft dat het niet waar is dat Jeroen Willems is overleden! Dat kan niet waar zijn. Sterkte voor alle nabestaanden en familie van Jeroen Willems! Ik ben totaal van slag! Rust zacht..."

Het echtpaar Leo Blokhuis en Ricky Koole tonen hun verdriet. "Ooo lieve Jeroen... Hoe kan dat nou?! Wat ontzettend verdrietig! Zo onvoorstelbaar dat we je niet meer kunnen horen zingen", twitterde Koole. Echtgenoot en muziekdeskundige Blokhuis: "In shock door de plotselinge dood van Jeroen Willems.... Heb met hem aan verschillende programma's mogen werken, een éér! Wat erg..."

Regisseur Martin Koolhoven: "Naast een van ons meest getalenteerde acteurs, was Jeroen Willems ook nog eens een van de leukste. Wat oneerlijk allemaal."

Actrice Georgina Verbaan kan het nauwelijks geloven: "Jeroen Willems overleden?! Dat kan niet waar zijn. Zo'n lieve man en geweldig acteur. Wat een schok. Is het echt waar?"