Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Annie Lennox voor derde keer getrouwd

LONDEN - Annie Lennox is voor de derde keer in het huwelijk getreden. De voormalige zangeres van de Britse band Eurythmi...

Annie Lennox voor derde keer getrouwd

LONDEN - Annie Lennox is voor de derde keer in het huwelijk getreden. De voormalige zangeres van de Britse band Eurythmics gaf afgelopen zaterdag haar jawoord aan de Zuid-Afrikaanse gynaecoloog Mitch Besser.

Dat meldt de Daily Mail maandag.

De 57-jarige Annie en haar kersverse echtgenoot vierden de heugelijke dag met zo’n 150 familieleden en vrienden op een boot op de Thames in Londen. Onder de gasten bevonden zich onder andere de Britse Oscarwinnaar Colin Firth en de Amerikaanse comediènne Ruby Wax.

Lennox’ eerste huwelijk was in 1984 met de Duitser Radha Ramen, maar dit hield amper een jaar stand. In 1988 verbond ze zich met de Israëlische muziekproducent Uri Frutmann. Met Uri kreeg Annie haar dochters Lola (1990) en Tali (1993). De twee scheidden uiteindelijk in 2000 na 12 jaar.

Dr. Besser scheidde vorig jaar van zijn vrouw Debra, nadat er foto’s uitlekte waarop hij hand in hand liep met Annie. Hij was 28 jaar lang samen met zijn vrouw en heeft twee tienerzoons.