Karin Bloemen stelt tournee Witte Nar uit

RIJSWIJK - Karin Bloemen heeft alle voorstellingen van haar tournee Witte Nar uitgesteld. Dat maakt de cabaretière maand...
Karin Bloemen stelt tournee Witte Nar uit

RIJSWIJK - Karin Bloemen heeft alle voorstellingen van haar tournee Witte Nar uitgesteld. Dat maakt de cabaretière maandag bekend. Witte Nar zou van januari tot en met juni van volgend jaar in de Nederlandse theaters te zien zijn, maar de voorstelling wordt nu met een jaar uitgesteld.

Door de onverwachte intensiteit van het afgelopen theaterseizoen is Karin nog niet ver genoeg met de ontwikkeling van de nieuwe show.

"Om het publiek, dat voor een groot deel al kaartjes gekocht heeft, niet teleur te stellen, kom ik graag samen met Cor Bakker toch naar de theaters", aldus Bloemen. "Met een voorstelling die gebaseerd is op Diva('s) in Carré, waarin ik een ode zal brengen aan een hele reeks grote artiesten."

Mensen die al een kaartje hebben gekocht voor Witte Nar, krijgen bericht van hun theater.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f32990e4bacb', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });