Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bekende mama: Barbie

Barbie is BN'er, echtgenote én moeder. We kennen haar allemaal wel: Barbie. De hoogblonde Hagenees die meedeed aan Oh Oh...

Bekende mama: Barbie

Barbie is BN'er, echtgenote én moeder.

We kennen haar allemaal wel: Barbie. De hoogblonde Hagenees die meedeed aan Oh Oh Cherso , bekend werd om haar ongenuanceerde uitspraken en niets geeft om wat anderen van haar denken. Twee jaar na het begin van haar leven in de spotlights is Barbie getrouwd, is het vervolg op haar eigen realitysoap op televisie te zien en is de diva moeder geworden van dochter Angelina.Barbie’s BruiloftNa het Oh Oh Cherso-tijdperk werd het tijd voor de losbandige Barbie -geboren als Samantha de Jong- om haar leven wat serieuzer aan te pakken. Ze werd door haar vriend Michael van der Plas ten huwelijk gevraagd en wat daarop volgde is te zien in de realityserie Barbie's Bruiloft.

Een aantal weken lang volgden camera's Barbie en Michael in hun voorbereidingen op de trouwerij. Zo weten we nu dat Michael meerdere keren per dag stofzuigt, dat Barbie vaak boven het toilet hing vanwege de zwangerschapsmisselijkheid en dat hondje Gucci niet door beide tortelduifjes even gewenst is. Ondanks de vele heftige ruzies bleven de twee samen en was hun huwelijk een dag om nooit te vergeten.

Barbie’s BabyNadat Michael Barbie ten huwelijk vroeg, werd bekend dat het setje in verwachting was. Aan Vrouwonline vertelde de moeder to be dat ze droomde van een meisje: “Naja, als het maar gezond is natuurlijk, maar liever wil ik een meisje. Roze en haarklemmen en vlechten, dat vind ik gewoon hartstikke leuk. Dat past bij mij.” Barbie’s droom is uiteindelijk uitgekomen. Op 23 augustus 2012 werd na een heftige bevalling dochter Angelina Melissa Cora geboren. Melissa vanwege het overleden zusje van Barbie en Cora is de naam van Barbie's moeder.

In het vervolg op de eerste realitysoap van het stel is te zien hoe de twee met de laatste loodjes van de zwangerschap omgaan. De wittebroodsweken verlopen precies zoals men van tevoren had verwacht: veel ruzie, maar uiteindelijk dolblij met elkaar. We zullen ook nog meekrijgen hoe de bevalling is verlopen, maar we weten al dat het kleine meisje sprekend op haar vader lijkt. “Ze lijkt als twee druppels water op Michael”, vertelde de trotse moeder aan NU.nl.

Barbie’s BarNaast een kindje is het echtpaar ook druk met de opzet van hun nieuwe bar in home town Scheveningen. De bar van de broer van Michael is in een nieuw jasje gestoken, en zal op 13 september feestelijk geopend worden onder de naam Barbie’s bar. Naast een feesttent krijgt iedere fan daar ook de mogelijkheid om Barbie en Michael te ontmoeten.

Benieuwd geworden? Kijk Barbie’s Baby, elke dinsdag om 20.30 uur op RTL 5!