Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Musicalsterren steunen Orange Babies met kerstvideo

Net als in 2011 namen musicalsterren dit jaar een kerstvideo op voor het goede doel. Het is weer bijna kerst en dat bete...

Musicalsterren steunen Orange Babies met kerstvideo

Net als in 2011 namen musicalsterren dit jaar een kerstvideo op voor het goede doel.

Het is weer bijna kerst en dat betekent voor veel huishoudens: lekker eten, gezelligheid en familie. Helaas is het voor veel kinderen in ontwikkelingslanden niet zo'n vrolijke kerst. Tijd om daar dit jaar weer bij stil te staan en onze handen ineen te slaan!

KerstvideoSpeciaal voor deze kinderen hebben een aantal prominente musicalsterren als Simone Kleinsma, Pia Douwes, René van Kooten en Freek Bartels in samenwerking met muzikaal duo Freaky Pudding een kerstmedley opgenomen.

In samenwerking met Orange Babies vragen de makers aandacht voor hiv besmette zwangere vrouwen in zuidelijk Afrika om zowel moeder als kind tegen hiv te beschermen. Dit doet Orange Babies onder andere in de vorm van het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.

DonateurBen je enthousiast geworden door de kerstvideo en wil je deel uitmaken van de kerstgedachte die wordt uitgedragen? Kijk dan eens op www.orangebabies.nl en word donateur. Voor slechts een klein bedrag per maand worden duizenden kinderen en moeders geholpen.

Meewerkende artiesten: Freek Bartels, Stanley Burleson, Tommie Christiaan, CPG (Carolina Dijkhuizen,Peggy Sandaal, Gitty Pregers), Pia Douwes, Jon van Eerd, Jade (Barbe van den Brand, Bente van den Brand, Anne Deliën, Carly van Drie), Na-Young Jeon, Rosalie de Jong, Anne-Marie Jung, Jasper Kerkhof, Simone Kleinsma, René van Kooten, Kok-Hwa Lie, Jamai Loman, Marleen van der Loo, Tony Neef, Anouk van Nes, Celine Purcell, Lone van Roosendaal, William Spaaij, Renée van Wegberg.