Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Expeditie Poolcirkel trekt 711.000 kijkers

HILVERSUM - Het AVRO-programma Expeditie Poolcirkel met presentatrice Lauren Verster heeft maandag bij de eerste uitzend...

Expeditie Poolcirkel trekt 711.000 kijkers

HILVERSUM - Het AVRO-programma Expeditie Poolcirkel met presentatrice Lauren Verster heeft maandag bij de eerste uitzending 711.000 kijkers getrokken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Amanda Krabbé, Kim Kötter, Claudia Schoemacher, Ron Link, Dean Saunders, Paulien van Deutekom, Charlie Dagelet, Gerald Sibon, Frederik Brom en Unorthadox begonnen aan hun koude reis door Noorwegen, Zweden en Finland. Voor Unorthadox was de eerste aflevering ook meteen de laatste. Na een eliminatieproef met Charlie Dagelet moest de rapper het programma als eerste verlaten.

Ook het derde seizoen van Ruben vs. Sophie trapte maandag af. Naar de eerste aflevering van het BNN-programma keken 433.000 mensen. Daarmee komt de show van Ruben Nicolaï en Sophie Hilbrand niet voor in de top 25 van meest bekeken programma's van maandag.

Memories, waarin mensen vertellen over die ene liefde die ze nooit zullen vergeten, trok ruim 2 miljoen kijkers. Het Nederland 1-programma met Anita Witzier staat daarmee op de eerste plaats in de Kijkcijfer Dag Top 25.