Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Snooki doneert kleding aan slachtoffers Sandy

NEW JERSEY - Snooki doneert een grote hoeveelheid kleding aan de slachtoffers van superstorm Sandy. De ster uit realitys...

Snooki doneert kleding aan slachtoffers Sandy

NEW JERSEY - Snooki doneert een grote hoeveelheid kleding aan de slachtoffers van superstorm Sandy. De ster uit realityshow Jersey Shore plaatste verschillende foto's van gevulde tassen op Twitter. "Ik kom er aan met kleren om warm te blijven!" schreef ze bij een foto van meer dan tien plastic tassen vol kleding.

Via een andere tweet liet ze weten dat er onder meer dekens, sloffen en joggingpakken bij zitten. Ook riep Nicole Polizzi, zoals ze echt heet, haar volgers op om 10 dollar te doneren aan het Rode Kruis.

Snooki is verder opgelucht dat de marathon van New York niet door gaat. Voordat dit op vrijdag werd besloten, twitterde ze: "Zijn ze nou nog steeds bezig met de marathon en het opwarmen van tenten voor de renners? Is dit een grap? Help de mensen die zojuist hun huis zijn verloren!"

Ruim honderd mensen in de Verenigde Staten overleefden de storm niet, naast ongeveer 70 mensen in het Caribisch gebied. Vrijdag zaten nog zeker 3 miljoen mensen in New York en New Jersey zonder stroom.